Deliciest Oy

Deliciest

Uutta tai perinteistä – aina jotain erityistä.

Deliciest on suomalainen perheyritys, joka valmistaa, maahantuo ja markkinoi maukkaita, puhtaita ja kuluttajia kiinnostavia elintarvikkeita edulliseen hintaan.

Osa Deliciestin tuotteista on erittäin perinteisiä, osa taas uusia ja trendikkäitä. Kaikissa on kuitenkin jokin pieni tai suuri erikoisuus, joka erottaa ne muista kauppojen hyllyllä. Laatu on meille tärkeä asia, jota pyrimme jatkuvasti kehittämään kaikissa tuotteissa ja kaikessa tekemisessämme.

Deliciestin ensimmäisiä tuotteita olivat pakastetut pelmenit ja smetana, jotka sittemmin ovat vakiinnuttaneet asemansa suomalaisissa kotikeittiöissä. Uusimpiin tulokkaisiin kuuluvat Maisku rahkapatukat sekä Ville Haapasalon kanssa kehitetyt Villen tuotteet. Villen tuotteita on tällä hetkellä jo pelmeneissä ja kurkuissa. Villen tuotteita on tulossa nyt syksyn aikana lisää, kohta tiedät mikä on VILLEN VOIMA-JÖRKKI. Deliciest on laajentamassa tuotevalikoimaansa myös superfoodeihin, joten virkeää oloa on luvassa tulevan talven pimeyttä vastaan.

Tänä päivänä Deliciest on pieni, joustava ja palveleva perheyritys, joka takaa tuotteidensa korkean laadun ja etsii rohkeasti uusia edullisia tuotteita suomalaisille kuluttajille.

Anu ja Sampsa Luukkanen perustivat Deliciestin elokuussa 2008.
He halusivat tuoda markkinoille uusia tuotteita, joita kauppojen valikoimista tuolloin puuttui.

Deliciestin tuotteita myydään hyvin varustetuissa elintarvikemyymälöissä ympäri Suomea.

Palautelomake

Täytäthän lomakkeen kaikki kentät.