Dippilautanen

Tarvitset:

1-2 pkt Deliciest Iso Sipsi perunalastuja (saatavilla olevat maut: Chili-Lime,
Salt & Vinegar, Cheese & Onion, Sour Cream & Onion)
oliiveja
pähkinäsekoitusta
viinirypäleitä
mustapippurituorejuusto

Tsatsikidippikastike:

175 g Deliciest smetana 20 %
2 rkl raastettua kurkkua
1/2 tl raastettua valkosipulia
ripaus suolaa
ripaus sokeria

Hunaja-sitruunadippikastike:

175 g Deliciest smetana 20 %
1-2 tl hunajaa
1 tl sitruunamehua
ripaus suolaa

 Valmistusohje dippikastikkeille:

Sekoita ainekset huolellisesti sekaisin ja anna kastikkeiden maustua tovi jääkaapissa. Tarkasta dippien maku ennen tarjoilua ja lisää tarvittaessa mausteita.

Asettele tarjolle viinirypäleiden , pahkinäsekoituksen ja oliivien kanssa.

Jaa resepti:

Facebook