Reseptit
Olemme keränneet resepteihin erilaisia ruokaohjeita, joissa käytetään Deliciestin tuotteita.
Täältä löydät Sofi Oksasen reseptit.
Bloggaajien juttuja ja reseptejä:
Puolukka-galette | Pelmenit Tiskivuoren emännän tapaan |
![]() |
![]() |
Helppo banaanileipä | Lanttulaatikko |
![]() |
![]() |
http://www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus/puutarhurin-pikaiset-pelmenit
http://www.beachhousekitchen.fi/alkulammittelyyn/juhliin-helppo-cocktailpala-pelmenit-ja-smetanaa/
http://www.beachhousekitchen.fi/meatlovers-heaven/nopea-ja-vaivaton-pelmenilasagne/
http://www.oimutsimutsi.fi/2017/07/vinkkeja-helppoihin-mokkiruokiin-jotka.html
http://hellanjaviinilasinvalissa.blogspot.fi/2017/06/pelmeni-carbonara.html
http://hellanjaviinilasinvalissa.blogspot.fi/2017/08/kun-mikaan-ei-riita-paniikkihylly.html
http://riikanblogi.fi/laiskan-kokin-paljastukset-viiden-minuutin-pelmenit/
http://www.tiskivuorenemanta.fi/2017/06/vegaaninen-perunasalaatti/
Muita reseptejä:
Sienisalaatti | Borssikeitto | Suklaa-nougat mutakakku | Savukalkkuna-sienipiiras |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Perinteinen venäläinen pelmeenikeitto
1 pussi Deliciest pelmeenejä makusi mukaan, 4 dl liha/kasvislientä, 4 dl maitoa, 1 punainen paprika, 1 pieni purjo, n. 100 g sulatejuusto, 1 dl Deliciest smetanaa, rosmariinia ja mustapippuria. Kuumenna lihaliemi kiehuvaksi, lisää jäiset pelmeenit, pilkottu purjo ja suikaloitu paprika. Keitä 5 min. kunnes pelmeenit nousevat pinnalle ja lisää maito, smetana sekä sulatejuusto. Anna sulatejuuston sulaa ja sekoita. Mausta rosmariinilla ja mustapippurilla.
Lisää reseptejä on tulossa.