Deliciest

Uutta tai perinteistä
- aina jotain erityistä

Deliciest on suomalainen perheyritys, joka valmistaa, maahantuo ja markkinoi maukkaita, puhtaita ja kuluttajia kiinnostavia elintarvikkeita edulliseen hintaan.

Osa Deliciestin tuotteista on erittäin perinteisiä, osa taas uusia ja trendikkäitä. Kaikissa on kuitenkin jokin pieni tai suuri erikoisuus, joka erottaa ne muista kauppojen hyllyilta löytyvistä tuotteista. Laatu on meille tärkeä asia, jota pyrimme jatkuvasti kehittämään kaikissa tuotteissamme ja kaikessa tekemisessämme.

Anu ja Sampsa Luukkanen perustivat Deliciestin elokuussa 2008. He halusivat tuoda markkinoille uusia tuotteita, joita kauppojen valikoimista tuolloin puuttui.

Ensimmäisiä valmistettuja tuotteita olivat pakastetut pelmenit ja smetana, jotka sittemmin ovat vakiinnuttaneet asemansa suomalaisissa kotikeittiöissä. Maisku rahkapatukat, jotka ovat valloittaneet jo monen suomalaisen herkkusuun sydämen, löydät kaupan maitohyllystä.

Ville Haapasalon kehittämiä Villen tuotteita on jo useita erilaisia myynnissä, esimerkiksi Villen pelmenit ja laaja valikoima säilykkeitä jotka ovat saaneet inspiraationsa Haapasalon Kaukaasian reissuilta.

Deliciest etsii koko ajan uusia hyviä tuotteita. Jos sinulla on idea mitä kaupasta pitäisi saada, niin kerro se meille! Tänä päivänä Deliciest on pieni, joustava ja palveleva perheyritys, joka takaa tuotteidensa korkean laadun ja etsii rohkeasti uusia edullisia tuotteita suomalaisille kuluttajille.

Deliciestin tuotteita myydään hyvin varustetuissa elintarvikemyymälöissä ympäri Suomea.

Lue täältä ajankohtaisista asioista ja uutuuksista.

Jokaisen meistä vatsalle sopii omanlainen ruokavalio, siksi kehitämme jatkuvasti uusia kasvipohjaisia vaihtoehtoja perinteisten maitotuotteiden rinnalle.

Deliciestilla kehitetään jatkuvasti uusia kasvipohjaisia tuotteita

Deliciest sai jälleen Oivalliset arvosanat Elintarvikeviranomaisten tarkastuksessa

Oiva on elintarvikevalvonnan valvontatietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Ruokavirasto. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta. Elintarvikealan yritysten tarkastustulokset julkaistaan hymynaamoin. Deliciestin erinomaisen raportin löydät hakemalla Deliciest-nimellä täältä.