Paistetut riistapelmenit

1 paketti Deliciest Riistapelmenejä
1 purkki Deliciest Smetanaa
1-2 valkosipulin kynttä
persiljaa
Öljyä tai voita paistamiseen

Keitinliemeen:
Maustepippuria, suolaa ja laakerinlehtiä

Lisukkeeksi:
puolukoita tai puolukkahilloa

Keitä herkulliset riistapelmenit hyvin maustetussa, kiehuvassa liemessä n. 5-6 minuuttia. Laita  paistinpannu valmiiksi kuumenemaan ja paista keitettyjä pelmeneitä voin ja öljyn sekoituksessa molemminpuolin n. 1 minuutti. Halutessasi voit lisätä 1-2 ruokalusikallista olutta pannulle ja freesata pelmenit oluella.

Mausta smetana silputuilla tai kuivatuilla yrteillä ja valkosipulilla ja anna maustua jääkaapissa.

Tarjoile smetanan ja puolukkahillon kanssa.

Jaa resepti:

Facebook
WhatsApp
Tulosta