Kasvispelmenit ja soijadippi

Tarvitset:

1 pussi kasvispelmenejä
1 Sipuli
1 rkl Öljyä (paistamiseen sopiva oliivi tai rypsiöljy)
1 Chili
Deliciestin kasvipohjaista Ruoka Fraichea
Soijaa
Seesamiöljyä

Keitinliemeen:

1 l vettä
0,5 tl Mustapippuria
1 tl suolaa
1 laakerinlehti

Valmistuohje:

Keitä pelmenit maustetussa liemessä, lisää mausteita oman maun mukaan. Kun vesi kiehuu ja pelmenit nousevat pintaan, nosta ne tarjoiluastialle ja kaada keitinvesi pois. 

Paista samaan aikaan sipulit voissa tai öljyssä, asettele tarjoiluastiaan.

Silppua chili. Sekoita seesamiöljy ja soija ja kaada pieneen dippikulhoon.

Tarjoile pelmenit Ruoka Fraichen, paistetun sipulin, chilisilpun, soijadipin ja halutessasi korianterin kanssa.

Jaa resepti:

Facebook
WhatsApp
Tulosta