1 pussi kasvispelmenejä 1 Sipuli 1 rkl Öljyä (paistamiseen sopiva oliivi tai rypsiöljy) 1 Chili Deliciestin kasvipohjaista Ruoka Fraichea Soijaa Seesamiöljyä
Keitinliemeen:
1 l vettä 0,5 tl Mustapippuria 1 tl suolaa 1 laakerinlehti
Valmistuohje:
Keitä pelmenit maustetussa liemessä, lisää mausteita oman maun mukaan. Kun vesi kiehuu ja pelmenit nousevat pintaan, nosta ne tarjoiluastialle ja kaada keitinvesi pois.
Paista samaan aikaan sipulit voissa tai öljyssä, asettele tarjoiluastiaan.
Silppua chili. Sekoita seesamiöljy ja soija ja kaada pieneen dippikulhoon.
Tarjoile pelmenit Ruoka Fraichen, paistetun sipulin, chilisilpun, soijadipin ja halutessasi korianterin kanssa.