Paistetut riistapelmenit
1 paketti Deliciest Riistapelmenejä
1 purkki Deliciest Smetanaa
1-2 valkosipulin kynttä
persiljaa
Öljyä tai voita paistamiseen
Keitinliemeen:
Maustepippuria, suolaa ja laakerinlehtiä
Lisukkeeksi:
puolukoita tai puolukkahilloa
Keitä herkulliset riistapelmenit hyvin maustetussa, kiehuvassa liemessä n. 5-6 minuuttia. Laita paistinpannu valmiiksi kuumenemaan ja paista keitettyjä pelmeneitä voin ja öljyn sekoituksessa molemminpuolin n. 1 minuutti. Halutessasi voit lisätä 1-2 ruokalusikallista olutta pannulle ja freesata pelmenit oluella.
Mausta smetana silputuilla tai kuivatuilla yrteillä ja valkosipulilla ja anna maustua jääkaapissa.
Tarjoile smetanan ja puolukkahillon kanssa.
Jaa resepti:
Facebook
WhatsApp
Tulosta