Helppo ja nopea pelmenivuoka

Nakit ja Mutsi -blogista tutun, Sappisen Päivin perjantaipelmenivuoka

Tarvitset:

1 pss Deliciest lihapelmeneitä
1 prk (400 g) mausteista tomaattikastiketta, (esimerkiksi Villen Kaukasialaista)

Oman maun mukaan:
mozzarellajuustoa
punasipulia
valkosipulia
herkkusieniä
basilikaa

Tarjoiluun Deliciest smetanaa ja muutama rouhaisu pippuria. 

Valmistusohje:

Keitä pelmeneitä suolatussa vedessä 5-7 minuuttia. Kun pelmenit pompahtelevat pintaan, ne ovat valmiita. Jos lisäät vuokaan sipulia ja sieniä, kuullota niitä pilkottuina hetki öljytyllä pannulla. 

Lisää pelmenit (sekä sienet ja sipulit) uunivuokaan ja sekoittele joukkoon tomaattikastike. Revi komeuden päälle mozzarella ja siirrä 200 C uuniin paistumaan noin 25 minuutiksi. 

Viimeistele vihreällä, eli lisää valmiin vuoan päälle tuoretta basilikaa. 🌱 Pelmenivuoan ihanan mausteista lämpöä taittaa tarjoiluvaiheessa lisätty Deliciest smetana. Sopivan takapotkun saat rouhaisemalla ihan päällimmäiseksi hieman mustapippuria. 

Ja sitten vain ääntä kohti! NAM!

Resepti toteutettu yhteistyössä Nakit ja Mutsi blogin kanssa.

Jaa resepti:

Facebook
WhatsApp
Tulosta