Tomaattinen pelmenilasagne

Tarvitset:

2 pss (a 400 g) Deliciest lihapelmeneitä
4 rkl oliiviöljyä
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 prk (420 g) Villen kaukasialaista tomaattikastiketta
1 pallo (125 g) mozzarella-juustoa
kourallinen kirsikkatomaatteja

 

Lisukkeeksi:

1 prk (350 g) Deliciest 20 % smetanaa

Valmistusohje:


Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kiehauta vesi kattilassa.Lisää pelmenit kiehuvaan veteen, ja anna niiden kypsyä n. 5 minuutin ajan. Pelmenien kiehuessa kuullota kuoritut ja hienonnetut sipulit paistinpannulla oliiviöljyssä pehmeiksi ja läpikuultaviksi. Lisää Villen kaukasialainen tomaattikastike sipulien joukkoon. Sekoita kastike huolellisesti.

Valuta kypsennetyt pelmenit ylimääräisestä vedestä ja kumoa ne uunivuokaan. Kaada myös kastike vuokaan sekoittaen. Viipaloi mozzarella ohuiksi siivuiksi, ja asettele ne pelmenivuoan pinnalle. Lisää mozzarellaviipaleiden päälle vielä kourallinen kirsikkatomaatteja. Paista pelmenilasagnea uunin alatasolla noin 30 minuutin ajan. Tarjoile smetanan kera.

Resepti toteutettu yhteisytössä: tiskivuorenemanta.fi

Jaa resepti:

Facebook