
Näin valmistat herkulliset vappudipit smetanasta
Sitruuna-hunajadippi
Tarvitset:
1 purkki Deliciest 20% smetanaa
1 tl hunajaa
3 tl sitruunamehua
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Valmistusohje:
Purista sitruunamehu lusikalle ja sekoita smetanan sekaan. Lisää hunaja ja sekoita ja lopuksi lisää mukaan suolaa ja mustapippuria maun mukaan.
Avokado-dippi
Tarvitset:
1 purkki Deliciest 20% smetanaa
1 avokado muussattuna
1/2 chili hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
limen mehua.
Valmistusohje:
Leikkaa avokado veitsellä kahtia ja irroita kivi. Kaavi avokadot kulhoon ja muussaa haarukalla, kaada sekaan smetana ja sekoita. Hienonna chili ja valkosipulit ja lisää sekaan. Purista mukaan vielä limen mehu ja sekoita. Tarjoile Chili & Lime sipsien kanssa.