Tortillapaistos Smetanalla ja Adzikalla

Tarvitset:

Tortillalettuja
Deliciest Smetanaa
Deliciest Adzikaa
Salaatin lehtiä
Avokadoa 
Kanaa tai tofua

Lisäksi oliiviöljyä paistamiseen, mausteita, ja muita täyteitä oman maun mukaan.

 

Valmistus:

Paista kana tai tofu ja mausta oman maun mukaan. Et tarvitse paljon mausteita sillä Adzika huolehtii mausta. 

Asettele tortillalettu alustalle ja levitä yhdelle neljäsosalle ensin Deliciest Smetanaa ja sen päälle Deliciest Adzikaa. Levitä sitten seuraavalla neljäsosalle paistettu ja maustettu kana tai tofu. Levitä jälleen seuraavalle neljäsosalle avokado ja seuraavalle neljäsosalle salaatin lehdet. Näin sinulla on tortillassa neljä eri lohkoa. 

Seuraavaksi leikkaa veitsellä salaatin ja avokadon välistä reunasta kohti keskustaa viilto niin, että pystyt taittelemaan tortillan neljään osaan päällekkäin, 

Voit nauttia tortillan sellaisenaan kylmänä tai paistaa sen molemmin puolin pannulla. Paistaessa laita pieni tilkka öljyä pannulle ja anna ruskistua hetken.

Nauti heti tai ota mukaan evääksi!

 

Jaa resepti:

Facebook