Ajankohtaista

Herkulliset uutuudet – Grande Calzonet!

Vuoden 2022 uutuuksiin kuuluvat herkulliset käsintehdyt Grande Calzonet.

Uudenlainen pizzanautinto Suomessa. Grande Calzonen rapea kuori kätkee sisälleen runsaasti herkullista täytettä. Käsin tehdyt calzonet on leivottu
rakkaudella käyttäen vain parhaita raaka-aineita.

Kokeile kolmea eri täytettä:

Salami
Kantarelli
4 juustoa

Takaisinveto: Ruoka Fraiche 250g 

Kasvipohjainen ruoanvalmistustuote pilaantuu ennen päiväystä 

 

Deliciest Oy on ilmoittanut tekevänsä takaisinvedon tuotteelle Deliciest Ruoka Fraiche 250 g, parasta ennen -päiväys 30.09.2022.  

 

Tuotteessa on havaittu laatuvirhe, joka saattaa aiheuttaa pilaantumisen ennen parasta ennen päivämäärää. Takaisinveto koskee vain tuotantoerää parasta ennen- päivämäärällä 30.09.2022.

Jälleenmyyjiä on ohjeistettu poistamaan tuotteet välittömästi myynnistä. Tuotteen ostajia pyydetään hävittämään virheelliset tuotteet ja lähettämään kuva virheellisestä tuotteesta sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen päiväys. Ostos hyvitetään. Lisätietoa: Tuotepäällikkö Anna-Maria Sneck, Deliciest Oy, puh. 040 514 1042, [email protected] 

 


Alkuvuoden 2021 uutuuksiin kuuluvat Pikkupelmenit ja Riistapelmenit, rantautuvat kauppoihin kevään aikana.

Herkulliset Pikkupelmenit maistuvat perheen pienimmille sopivan kokonsa vuoksi. Makuna niissä on klassikko lihapelmenin täyte. Pikkupelmenit voi valmistaa perinteisesti liemessä keittäen ja tarjoilla Deliciestin smetanan kanssa. 

Riistapelmenit taas ovat loistava vaihtoehto, kun haluat vaihtelua kiireiseen arkeen tai herkullisen lisukkeen riistan seuraksi. Kokeile paistaa riistapelmenit voissa tai öljyssä keittämisen jälkeen ja lisää lisukkeeksi Deliciestin smetanaa ja puolukoita tai puolukkahilloa. 

Riistapelmenit - UUTUUS!